Backum Brass bedankt dirigent Vincent Verhage voor zijn muzikale en enthousiaste leiding!

Sinds 2015 dirigeert Vincent met grote passie de brassband. Onder leiding van Vincent heeft de band deelgenomen aan verschillende wedstrijden en concoursen. En dit niet zonder resultaat! Backum Brass werd onder leiding van de enthousiaste Vincent in 2015 kampioen in de derde divisie op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. Daarna wonnen zij de eerste prijs met 93,25 punten op de European Open Championship van de Rasteder Musiktage in 2016. In juni van 2018 vertrok de band naar Amboise, voor deelname aan de French Open. Hier behaalden zij de tweede prijs, uitkomend in de First Division. Daarnaast werd de derde prijs in de wacht gesleept in de March Contest met de Quick March; Simoraine. Backum Brass sloot het muzikale jaar 2019 af met een deelname aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen, waar zij een succesvol optreden neerzette en de tweede prijs in de derde divisie wisten te behalen.

Momenteel is de band druk bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijks donateursconcert, welke gehouden wordt op 8 februari in Castricum. Backum Brass en Vincent Verhage sluiten de mooie muzikale samenwerking af met een deelname aan het Vlaams Open Brassband Kampioenschap in april 2020 in Mechelen, België.

Backum Brass bedankt Vincent voor zijn inzet en bijdrage aan de muzikale opbouw van de band. Onder leiding van Vincent is er goede vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van de kwaliteit van de band!