Wilt u ons structureel ondersteunen? Word dan donateur!

Donateurs bij Emergo hebben een belangrijke rol.
Door uw jaarlijkse donatie kunnen wij als vereniging doorgaan met het opleiden van jeugd, het aankopen van instrumenten en het organiseren van concerten.
Geniet u van onze vereniging en wilt u ons jaarlijks steunen met een vast bijdrage? Geef u dan op als donateur! Stuur ons een email, vul het contact formulier in of bel even met het secretariaat (zie contactpagina)

U kunt donateur worden door:

Jaarlijks een bijdrage van minimaal € 15,- over te maken, waarmee u gratis toegang tot het jaarlijkse donateursconcert heeft.

Lid worden van Het Stil Orkest.
In dat geval doneert u jaarlijks minimaal € 50,-. U heeft behalve gratis toegang tot het donateursconcert tevens recht op gratis toegang tot één van de andere concerten van Emergo.

Voor de jaarlijkse bijdrage ontvangt u van ons een acceptgiro of een verzoek tot betaling per email.
Gegevens voor betaling: rekeningnummer NL82INGB0001851923 t.n.v. Castricumse Muziekvereniging Emergo  onder vermelding van: voor- en achternaam en “donatie of lidmaatschap Stil Orkest”

Veel donateurs en liefhebbers zien wij terug in ons publiek tijdens de concerten. Een keer per jaar spelen we in de buitenlucht en neemt het publiek een stoeltje mee. Zien we u ook bij onze concerten?

Muziek in de buitenlucht op het Bakkerspleintje door het fanfareorkest.