!Na de personferentie van 19 mei 2020 besluit het bestuur of het muziekkamp van 2020 doorgaat of verplaatst wordt naar 2021!

Muziekkamp is een tweejaarlijks terugkerend evenement. Het is voor iedereen die een instrument speelt en geen genoeg kan krijgen van samen musiceren. Dit evenement staat onder de muzikale leiding van Erik van de Kolk en Henk Veldt. Ieder kamp heeft een eigen thema en ieder kamp overtreft de vorige. Voor werkelijk ieder (muzikaal) talent is er een moment om te shinen tijdens muziekkamp; op bijvoorbeeld Disneys Wondere Woensdag, Zombiedag, Oktoberfest dag, Oudjaarsavond, Dierendag, Chill-‘m-aan dag (nee grapje die kennen we niet), Concertdag, het Doldert-en-het-Kolkt dag enz.; tijdens de Paasbrunch, de E-tube avond, de bonte avond, het ruimteschip bouwen, het corveeën, de waterspelen, de gala-avond, de nat-gras-in-de-ochtend yoga of gewoon tijdens de repetitie… Ook gaat het zeer geëerde kookteam mee. Zij zorgen dat we gezond, wel en culinair-verwend de week doorkomen. Ook de aanwezigheid van onze geweldig trouwe fanclub mag niet vergeten worden.

Wat wordt het thema van kamp 2020? Welk team gaat er naar huis met de felbegeerde corvee-troffee? En zal de spokentocht dat jaar wel doorgaan? We hebben nu al zin in volgend muziekkamp!

De accommodatie en de datum van Muziekkamp 2020 zijn vastgesteld! Wij zullen vertrekken op 1 augustus 2020 en komen 8 augustus 2020 weer terug in Castricum.
De locatie is de Willyhoeve in Bergeijk Noord Brabant.

Inschrijven kan al via deze link!
Meer informatie volgt, maar zet de datum alvast in je agenda!

Voor een impressie, kijk je op de facebookpagina van het muziekkamp.