Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.Raised €1.850 towards the €5.000 target.€1.850Raised €1.850 towards the €5.000 target.

Om al onze mooie en waardevolle muzikale en sociale activiteiten te kunnen blijven voortzetten, is geld nodig. Dit geld wordt voor het grootste deel opgebracht vanuit de contributies van onze leden. Daarnaast ontvangen wij als lokale vereniging een bescheiden subsidie van de gemeente Castricum. Maar er zijn vooràl muziekinstrumenten nodig. Muziekinstrumenten kosten geld. Geld wat we als vereniging steeds minder hebben. 

Om uw muziekvereniging te kunnen blijven, nu en in de toekomst, vragen wij om uw eenmalige donatie. Selecteer hieronder uw pakket naar keuze (de betaling verloopt vervolgens via iDeal):

Ook kunt u natuurlijk een bedrag naar keuze overmaken op rekeningnummer NL82INGB0001851923 ten name van Castricumse Muziekvereniging Emergo.

Door uw donatie zijn wij in staat om voor onze jeugd nieuwe instrumenten aan te schaffen én de huidige instrumenten te onderhouden. 

Hartelijk dank voor uw donatie!

Op de thermometer is te zien hoeveel er tot nu toe is gedoneerd. Help ons ons doel te behalen!